За нас

планирање

монтажа

услуги

sponsor

partner

За нас

 

САНИТЕР24 е формирана 1998 од страна на Сафет Зибери, како фамилијарна компанија специјализирана за проектирање,продажба и изведба на соларно-термални системи и системи за греење за индустрија и домаќинства.

 

Во текот на своето работење се развива во една од посериозните фирми во својата област изведувајќи огромен број објекти во Македонија и Косово . Континуирано воведување нови технологии и пратење светски трендови ја прави САНИТЕР24 поставувач на стандарди во монтирачката дејност.

 

Како материали избираме исклучиво врвна технологија од европски производители докажани во својата област : RESOL ; EMMETI ; CORDIVARI ; WILO ; HPA AG; EUROTIS ; MONTAIR etc...

 

Нашите мајстори се обучуваат редовно во фабриките на нашите добавувачи ,изучувајќи и специлизирајќи нови техники при изведбата со една цел : професионализам во проектирање и монтажа.

 

Lokal
Lokal
Lokal

Saniter24 www.saniter24.com Copyright © 2014 -2017 All Rights Reserved