када

Дали планирате да се изгради вашиот сон. Тогаш ќе имаат единствена када

Сте купување на квалитетот на производот.

Одвоен луксузна дрвена када

Во кадата е направена од масивна висок квалитет дрво и со калено стакло

Дрво блок бланширан изработата е на раце со што е целосно водоотпорен и не

може да се искриват.

Дрвото е обложена со 7 слоеви Epoxit смола и лак.

Mожност да го планирате вашиот бања. oд вкусни избор дрвена када

Mатеријали, сега сè е можно за вас

Saniter24 www.saniter24.com Copyright © 2014 -2017 All Rights Reserved