дома

планирање

монтажа

услуги

sponsor

partner

 

17 години работно искуство!

 

 

• Сервисирање и поправка на топловодно и парно греење системи

• Изведба на системи за водовод

• Адаптација и санација на санитарни чворови

• Поставување на разни цевни инсталации

• Проектански услуги за горенаведените системи

подно греење

Bodenheizung

Нивната практична примена се покажува при монтажа во кошулици и подови, како и изработката на подно и парно греење

бања

Bad

Модерни и инспиративни бањи – потреба за секој дом…

Греење

Wasserleitungen

Bршиме услуги во областа на завршните машински работи во градежништвот

када од дрво

Holzbadewanne

соберат и продажба бања од дрво

Совети за подно греење со елемeнти од програмата

Pазмислите со кои систем на грење да се обезбедите сакате едноставен ситем кој ќе ви загре во текот на ладните зимски денови од начините за решавање на грењето во вашиот стабен објект е вградување на подна инсталација за грење кој што може да гре на база на котељ или на Топлинскa пумпи

Каталог 2016/2017

украсни радиатор

боилер

солар

ДАИКИН топлинска пумпа

фан цоолер

Saniter24 www.saniter24.com Copyright © 2014 -2017 All Rights Reserved